BERICHTEN

AANBIEDINGEN!

Bruine bank Engels water

Datum: 19 mei 2017 – van 5.00 uur tot 18.00 uur – €150 All incl 1x aas, hapje + drankje

Lees verder

KABELJAUW GEVANGEN

Het is weer mooi weer en de kabeljauw is weer gespot en gevangen! Afgelopen zaterdag met een klein groep op de kabeljauw geweest en met succes! Onze gasten hebben 5-7 vissen per st gevangen en we hebben weer genoten van een mooie dag. Wij willen graag varen naar de mooiste plekjes en op zoek gaan…

Lees verder

Engels Windmolenpark

Datum: 5 mei 2017 Engels windmolenpark – 5.00 uur tot 18.00 uur – €150 All incl aas, drankje + hapje

Lees verder

NIEUWS!

WRAKKEN TRIPS

14 okt 2019
De Mijntje-Yvonne gaat ook deze winter weer op zoek naar de kabeljauw.
Met onze ruime ervaring in het sporen van vis en met wat goed weer aan onze kant, zullen we onze gasten veel vis bezorgen.
Bekijk nu de Agenda voor de beschikbaarheid en vergeet niet naar het weer te kijken voor een voorspelling.

Gaat u mee?

Boek vandaag nog!

AGENDA zee-sportvisserij-mijntje-yvonne-portfolio-wrakken-1

Makreel seizoen afgelopen

01 okt 2019

Helaas zijn de makrelen moeilijk te vinden en is dit jaar het seizoen vroeg afgelopen.

De Mijntje-Yvonne is nu weer aan het richten op de kabeljauw.

Wilt u nu al een plaatsje reserveren, boek nu via de agenda.

nieuwe-vaarten-met-nickies

2019 nieuwe vaarten met Nickies

06 nov 2018

In 2019 ook nieuwe vaarten met NICKIES!

nieuwe-vaarten-met-nickies Komend jaar gaan mijn jongste zoon Nicky en zijn maatje Nicky starten aan een nieuw avontuur. Zij zijn vanaf januari 2019 namelijk eigenaar van NICKIES, een bar/café in in het voormalige pand van Boelies aan de Raadhuislaan 32A in Rockanje. Maar dat is niet alles want het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Als zoon van een schipper kan het moment om zelf te gaan varen niet uitblijven en met een fervent sportvisser ernaast ontstond al snel het idee om ook de horeca naar het water te brengen. Vanaf komend jaar zullen de vaarten met de Mijntje-Yvonne dan ook uitgebreid worden met o.a. rondvaarten op de Maas en het Haringvliet, vrijgezellenvaarten en kan de boot uiteraard in overleg afgehuurd worden voor een feestje op maat! Ben je nieuwsgierig of staat er al een feestje op de planning? Aarzel niet en neem even contact met ons op. Nicky Korpershoek 06–53990622 | Nicky van Straaten 06-42097731

MOOIE HERINNERINGEN OP DE MIJNTJE-YVONNE

De beste schipper. Joviale kerel. Ik ga enkel nog met deze boot mee. Altijd TOP!!!!!!!Mooie ruime EN propere boot. Dankjewel !!!
Henri Vanloffelt

Gisteren wederom weer een leuke dag gehad op de mijntje. Andere bemanning dan de 2 broers van de vorige keer maar deze jongen konden we al van de Stella bel. Zeker ook een geschikte peer! Hoorde dat 1 van de broers ernstig ziek Is en wens hem heel veel sterkte in deze zware strijd en hoop hem de volgende keer weer gewoon en gezond aan boord te zien!

Vriendelijke groet,
Patrick van der Meer

Wrakken trip op Mijntje Yvonne Succes vol met veel zoeken en veel wrakstops, toch inzet beloont met veel gul. Team Mijntje bedankt
Tom Hoogstad

Zondag voor de eerste keer met de Mijntje Yvonne mee geweest. Prachtige en snelle boot met goede schipper die er vol voor gaat, emmer vol makreel. Ik heb me visboot gevonden! Bemanning bedankt voor de topdag!

Mike Broekman
 

Ben  met de mijntje Yvonne mee geweest op de wrakken, mooie dag veel gevaren met deze schitterende boot met goede schipper.
In verweggistan was het plots raak, achter elkaar gullen; ik zelf 7 stuks er waren mensen met 12 stuks! Topdag met bemanning met veel inzet bedankt!!

Ton Plat
 

CONTACT
& BOEKINGEN

Voor  inlichtingen over boekingen kunt u MARINA
 bellen of e-mailen:

reservering@zee-sportvisserij.nl

+31(0)6 5012 8577

Bereikbaar van Ma – Zat van 9u – 19u

 

OVER ONS

De Mijntje-Yvonne vaart alle visgronden die in de Noordzee liggen en verder, vanuit de Buitenhaven Stellendam.

Makreel Seizoen begonnen

25 mei 2017

De Mijntje-Yvonne is al een paar dagen aan het vissen op Makreel, en met SUCCES!!!

Bekijk de foto’s en onze Twitter berichten voor meer.
Zo te zien gaan we een voorspoedig viszomer tegemoet.

Tong vissen

24 feb 2017

Rond medio eind mei begin juni komt de tong weer onder de Nederlandse kust en gaan we deze bevissen met onze Mijntje Yvonne.
Hierbij even een korte introductie over hoe we te werk gaan en hoe er zo’n vistrip uit komt te zien bij ons aan boord.

De Mijntje Yvonne zal in de buitenhaven op u liggen te wachten zodat we tegen de klok van 20:00 uur kunnen vertrekken naar de visgronden. De tong is een echte nachtjager dat is ook de reden dat we ‘s-avonds tegen de schemering gaan vissen zo vergroten we de vangkansen van deze mooie sterke platvis. Na ongeveer afhankelijk van het getijden een half uurtje varen komen we op de vis stekken (rondom Goeree en Hoek van Holland) aan om vervolgens voor anker te gaan liggen.
Zodra het schip gereed ligt om te vissen zal de schipper u een seintje geven en kunnen de lijnen overboord.
De beste manier om tong te bevissen is door goed op te bodem te vissen, dit kan bereikt worden om tijdens het ingooien goed UPTIDE te vissen, met andere woorden bovenstrooms ingooien, zodra het lood de bodem geraakt heeft geeft u een paar meter lijn bij om uw onderlijn mooi plat op de bodem te presenteren,ook kunt u om de vangkansen nog meer te vergroten onderlijnen gebruiken met verzwaarde afhouders en zwaar ankerlood omdat er afhankelijk van dood of springtij veel stroming kan staan.(verzwaarde onderlijnen en goed ankerlood zijn bij ons verkrijgbaar).
Als aas gebruiken we kleine zagertjes, het beste zijn goed levendige steekzagers maar een kweekzager voldoet ook prima aan het menu van de tong.
Na verloop van de avond en hopelijk een mooie klus tong zal rond 01:15u en  01:30u  het anker weer gelicht worden en koers gezet worden naar de buitenhaven van Stellendam.
Voor reserveringen en informatie kunt u onze agenda raadplegen voor de opstapavonden die ongeveer half juni ingepland gaan worden.