2019 nieuwe vaarten met Nickies

In 2019 ook nieuwe vaarten met NICKIES!

nieuwe-vaarten-met-nickies
Komend jaar gaan mijn jongste zoon Nicky en zijn maatje Nicky starten aan een nieuw avontuur. Zij zijn vanaf januari 2019 namelijk eigenaar van NICKIES, een bar/café in in het voormalige pand van Boelies aan de Raadhuislaan 32A in Rockanje. Maar dat is niet alles want het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Als zoon van een schipper kan het moment om zelf te gaan varen niet uitblijven en met een fervent sportvisser ernaast ontstond al snel het idee om ook de horeca naar het water te brengen.
Vanaf komend jaar zullen de vaarten met de Mijntje-Yvonne dan ook uitgebreid worden met o.a. rondvaarten op de Maas en het Haringvliet, vrijgezellenvaarten en kan de boot uiteraard in overleg afgehuurd worden voor een feestje op maat! Ben je nieuwsgierig of staat er al een feestje op de planning? Aarzel niet en neem even contact met ons op.
Nicky Korpershoek 06–53990622 | Nicky van Straaten 06-42097731

MOOIE HERINNERINGEN OP DE MIJNTJE-YVONNE

De beste schipper. Joviale kerel. Ik ga enkel nog met deze boot mee. Altijd TOP!!!!!!!

Mooie ruime EN propere boot. Dankjewel !!!

Henri Vanloffelt

Gisteren wederom weer een leuke dag gehad op de mijntje. Andere bemanning dan de 2 broers van de vorige keer maar deze jongen konden we al van de Stella bel. Zeker ook een geschikte peer! Hoorde dat 1 van de broers ernstig ziek Is en wens hem heel veel sterkte in deze zware strijd en hoop hem de volgende keer weer gewoon en gezond aan boord te zien!

Vriendelijke groet,
Patrick van der Meer

Wrakken trip op Mijntje Yvonne Succes vol met veel zoeken en veel wrakstops, toch inzet beloont met veel gul. Team Mijntje bedankt
Tom Hoogstad

Zondag voor de eerste keer met de Mijntje Yvonne mee geweest. Prachtige en snelle boot met goede schipper die er vol voor gaat, emmer vol makreel. Ik heb me visboot gevonden! Bemanning bedankt voor de topdag!

Mike Broekman

 

Ben  met de mijntje Yvonne mee geweest op de wrakken, mooie dag veel gevaren met deze schitterende boot met goede schipper.
In verweggistan was het plots raak, achter elkaar gullen; ik zelf 7 stuks er waren mensen met 12 stuks! Topdag met bemanning met veel inzet bedankt!!

Ton Plat

 

CONTACT
& BOEKINGEN

Voor  inlichtingen over boekingen kunt u
 bellen of whatsappen. 

reservering@zee-sportvisserij.nl

+31(0)6 5012 8577

Bereikbaar van Ma – Zat van 16u – 19u

 

OVER ONS

De Mijntje-Yvonne vaart alle visgronden die in de Noordzee liggen en verder, vanuit de Buitenhaven Stellendam.