VAART

VAARTEN

De Mijntje-Yvonne vaart alle visgronden die in de Noordzee liggen.

Bij ons staat kwaliteit, service en inzet bovenaan.

Wrakken

Het is avontuur om met ons te vissen op de scheepswrakken. We varen al sinds de invoering van decca. We beschikken over een snelle visboot met aan boord hightech apparatuur en met behulp van professionele sonar gaan we de scheepswrakken tegemoet.

Ankervissen

We liggen een dagje voor anker zonder lawaai of stress. Er wordt gevist op wijting en schar. Dat is ontspannen, genieten en uitgerust thuiskomen na een dag vissen met ons.

Superrondvaart

We varen langs de stranden van Goeree-Overflakkee tot aan Scheveningen via de tweede Maasvlakte en Waterweg. Dit is een zeer mooie trip met veel kijkplezier.

Makreel vissen

We zijn gespecialiseerd op het gebied van vissen op makreel. Onze radar (speciaal aangeschaft voor plukjes meeuwen zichtbaar op 15 mijl) maken een waar feestfestijn van het vissen op makreel.

Tong vissen

De Mijntje Yvonne zal in de buitenhaven op u liggen te wachten zodat we tegen de klok van 20:00 uur kunnen vertrekken naar de visgronden rondom Goeree en Hoek van Holland) aan om vervolgens voor anker te gaan liggen. De tong is een echte nachtjager dat is ook de reden dat we 's-avonds tegen de schemering gaan vissen. Zo vergroten we de vangkansen van deze mooie sterke platvis.  Lees meer

Zeehondenreis

We varen rustig langs de kust naar de zeehondenplaat waar we van dichtbij zee-honden kunnen bewonderen. Wanneer we een school makreel tegen komen zullen we uiteraard een tussenstop maken. Op deze trip zullen we ook grote zee-schepen bekijken. Zeer leuk voor kinderen. Dit is alleen mogelijk bij laag water.

Verstrooiingsvaarten & Privé Afhuur

U heeft de mogelijkheid om op persoonlijke wijze afscheid te nemen. Zo kan er een laatste woord gesproken worden of kan er muziek ten gehore worden gebracht. Waarna u de as zelf boven zee uitstrooit of met de oplosbare zee-urn in het water laat zakken. U kunt bloemen als bloemengroet aan uw dierbare meegeven. Niet leuk maar als je het dan toch moet doen, doe het bij ons met stijl.
Afhuur voor een dag of een paar uur is mogelijk.

Ook voor feesten en partijen of minder feestelijke gelegenheden staat onze boot voor u beschikbaar.
Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie of advies over asverstrooiing. U wordt persoonlijk en geheel vrijblijvend te woord gestaan.